Skip to content

MMS2010 bijna van start…


Het is bijna zover, nog een paar uur en dan gaat MMS2010 live!

Microsoft Management Summit is het belangrijkste evenement van het jaar op het gebied van IT Management oplossingen. Gedurende een week lang worden door Microsoft, partners en experts diepe technische informatie uitgewisseld.

Vooruitblik op MMS2010 door Brad Anderson

Zoals gebruikelijk gaat het MMS2010 van start met een tweetal keynotes. Bob Muglia (Datacenter & cloud) en Brad Anderson (System Management) zullen naar verwachting bekend maken wat Microsoft’s visie is ten aanzien van werkplek- en serverbeheer, virtualisatie en cloud oplossingen. ‘single-point’ beheer van on-premise en of-premise datacenters, power management en ‘user-centric’ management.

De key-notes zullen live te volgen zijn via http://www.mms-2010.com

Naar verwachting zullen er ook een aantal nieuwe product releases aangekondigd worden waaronder Service Manager 2010 en System Center Essentials 2010. Ook wordt er doormiddel van een demo de opvolger van SCVMM 2008 R2 getoond. Hier zal naar verwachting ook ondersteuning voor ‘cloud management’ geïntegreerd zijn.

MMS2010 zal meer informatie en kennis delen dan ooit, met betrekking tot de huidige System Center-producten als Windows-platform management oplossingen voor virtualisatie van servers en desktops en applicaties. Komende week zal ik ook aanwezig zijn bij een aantal System Center ‘focus group’ sessies. In deze sessies hebben Microsoft partners en experts de gelegenheid om direct met de diverse productgroepen ideeën, oplossingen en requirements uit te wisselen mede op basis van ‘product previews’.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT-Management! Dat kan. Via twitter #mms2010 of #wortell of natuurlijk via het weblog van Wortell!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: