Skip to content

Ervaar de kracht van Enterprise Mobility tijdens Experts Live 2014!


Met nog een week te gaan is het bijna zover…Experts Live 2014! Het grootste Microsoft Community event van Nederland met 7 tracks, meer dan 40 sessies en top sprekers uit binnen- en buitenland. Daarnaast heeft de organisatie ook dit jaar weer een inspirerende spreker voor de keynote weten te strikken… niemand minder dan Tom Coronel!

image

Enterprise Mobility…the full story!

Dit jaar mag ik samen met Helmer Zandbergen een sessie geven met een zeer actueel onderwerp “Enterprise Mobility”. We werken tegenwoordig steeds minder vanaf een vaste werkplek omdat nieuwe technieken ons in staat stellen om ons werk altijd en overal te kunnen uitvoeren ongeacht platform of apparaat. Hierdoor vervagen traditionele gewoontes, waardoor we flexibel en efficiënter kunnen werken en dus productiever.

Met Enterprise Mobility Suite (EMS) biedt Microsoft een volledige cloudoplossing aan waarmee organisaties in staat zijn om uitdagingen op het gebied van gebruikers (identiteit), apparaten, applicaties en informatie beveiliging te adresseren zonder dat dit ten koste gaat van productiviteit en keuze vrijheid. Hoe pak je dit aan zonder concessies te doen omtrent usability, complexiteit en veiligheid? In deze sessie laten we zien hoe je dit in de praktijk kunt realiseren met Microsoft Azure AD Premium, Microsoft Intune en Azure Rights Management.

Worstel je ook met de vraag hoe om te gaan met adoptie van BYOD, biedt je gebruikers een eenduidige identiteit en hoe zorg je dat bedrijfsgegevens onder alle omstandigheden altijd en overal beveiligd zijn…dan mag je deze sessie zeker niet missen!

Win Toegangskaarten!

In de aanloop van dit evenement mogen we nog 2 vrijkaarten weggeven. Kortom wil je bij dit evenement aanwezig zijn re-tweet of like dit bericht. A.s. vrijdag maken we de winnaars bekend.

Tot de 18e in Ede!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: