Skip to content

Dutch community get’s ready for R2…are you!


Microsoft kondigde op Teched USA alle nieuwste ontwikkelingen omtrent Windows Server 2012, Hyper-V 2012 R2 en System Center 2012 R2 aan. Hyper-V.nu en de System Center User Group slaan op 3 juli de handen ineen en organiseren een gezamenlijk community event. Tijdens deze “System Center Summer Night” laten topsprekers en MVP’s zien welke belangrijke vernieuwingen door Microsoft in deze producten zijn doorgevoerd. Een mooie kans om in een paar uur helemaal bijgepraat te worden!

scug_summer_night_2013

Programma
15.00 uur: Binnenkomst en welkomstwoord – MVP Maarten Goet
15.15 – 16.20 uur: Catch up with System Center VMM 2012 R2 – Marc van Eijk
16.20 – 16.30 uur: Break
16.30 – 17.35 uur: Top 10 Feature Countdown for Hyper-V & Cluster in Windows Server 2012 R2 – MVP Hans Vredevoort & MVP Peter Noorderijk
17.35 – 17.45 uur: Break
17.45 – 18.50 uur: How to BI your Operations with System Center 2012 R2 using Operations Manager and Service Manager – Walter Eikenboom & MVP Oskar Landman
18.50 – 19.00 uur: Break
19-00 – 20.05 uur: Delivering People-centric IT with Configuration Manager R2 – Ronny de Jong
20.05 uur: Afsluiting met BBQ en drankje

Wilt u alvast een indruk krijgen wat u kunt verwachten tijdens deze System Center Summer Night? Klik dan hier om het blog te lezen van MVP Maarten Goet die live verslag doet vanuit New Orleans deze week.

Bij een Summer Night hoort uiteraard een BBQ. Onder het genot van een hapje en een drankje  zal het programma worden afgesloten. Tevens biedt dit gelegenheid om de sprekers, MVP’s en experts vragen te stellen die tijdens de sessie niet aan bod zijn gekomen.

Locatie
Down Under
Ravensewetering 1
Nieuwegein
Route & parkeren

Inschrijven
Voor dit unieke event kun u zich hier inschrijven. Om dit event mogelijk te maken vragen wij u om een kleine bijdrage van EUR 7,50. Onder alle aanwezigen wordt een Windows Surface RT verloot en drie toegangskaarten tot System Center Universe 2013 in Bern (Zwitserland). Schrijf je dus nu direct in, de plaatsen zijn beperkt!

Source

Categories

.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: